Jóga v náručí Alp s Veronikou Ševčíkovou 2024

Veronika a My Powderwave pro vás opět připravili lákavou kombinaci jógy v přírodě a horské turistiky v Gasteinu, přímo pod hlavním hřebenem Vysokých Taur. Příroda je tam stále čistá a neposkvrněná, hory impozantní a údolí divoké, tak jako kdysi. Náš první event v červenci 2023 se k velké spokojenosti účastníků, Veroniky i Janka velice vydařil a v roce 2024 jsme pro vás připravili ne jednu, ale rovnou tři Jógy v náručí Alp.

Skoro 100 let stará horská chalupa Marienstein stojí na samotě na mýtině v lese na začátku vysokohorského údolí. Vůně smrků, bublání potoka a šum vodopádů padajících ze strmých stěn okolo, jsou příslovečným lékem na duši. 

RANNÍ A VEČERNÍ JÓGA V PŘÍRODĚ KAŽDÝ DEN

Veroniku není třeba fanouškům jógy představovat. Jedna z nejžádanějších lektorek v Praze, surfařka a milá sympaťačka, z níž vyzařuje pozitivní energie nonstop a její nakažlivý úsměv je nezištným dárkem pro všechny v jejím okolí. Jógu budeme cvičit přímo u Mariensteinu, pod dohledem majestátních hor okolo. A jednu ranní jógu si dáme na vyhlídkové plošině ve 2000 m.n.m.

VYSOKOHORSKÁ TURISTIKA KAŽDÝ DEN

Kouzelná vysoce položená údolí nás dovedou k začátkům trailů, kterými vyšlapeme na 2.500 m.n.m. a vyšší vrcholy Vysokých Taur. Po cestě určitě nevynecháme křišťálově čistá jezera a malebné horské salaše, kterým se tady říká "Alm" a kde se budeme moct občerstvit  bio jídlem a pitím vyrobeným přímo na Almu. Vodopády, hluboké lesy plné starých stromů, skály, kamzíci, svišti a parádní výhledy. Uděláme si ale i čas na procházku po malebném Bad Gasteinu a návštěvu místních termálních lázní.

DOBRÉ & ZDRAVÉ JÍDLO

Domácí kuchyně od Janka z My Powderwave vám dodá potřebnou energii na aktivní dny, které vás na tomto eventu čekají. Budeme pro vás dělat snídaně a večeře.

PÁR BONUSŮ

Bad Gastein, kdysi zvaný Monte Carlo Alp, je secesní městečko, které jen tak na horách neuvidíte. Místní vyhlášené termální prameny si už v 19. století oblíbila smetánka tehdejší Evropy a vy si je budete moct užít taky a zrelaxovat se v bazéncích s léčivou vodou a saunách se super výhledy na okolní hory.

Do Bad Gasteinu se dá dojet z Prahy vlakem s jedním přestupem za velice příznivou cenu!

TERMÍNY 2024

6. - 9.6. 2024

28. - 31.7. 2024

1. - 4.8. 2024

CENA

Cena zahrnuje ubytování na 3 noci, 3x snídani, 3x večeři, 6x jógu s Veronikou, 2x vysokohorskou túru s průvodcem a lázeňský poplatek obci.

 

Dvoulůžko s vlastní koupelnou a balkónem/gaučem (2x)      395,- EUR 

Dvoulůžko s vlastní koupelnou (1x)                                          395,- EUR 

Dvoulůžko s koupelnou na chodbě (2x)                                    365,- EUR 

Čtyřlůžko s koupelnou na chodbě (1x)                                      355,- EUR 

 

Dotazy k eventu a rezervace na: 

booking@mypowderwave.com

 

Recommended articles

10 reasons why Ericeira is a must for travelling surfers

10 reasons why Ericeira is a must for travelling surfers

Everybody deserves good waves in their lives. For those who seek them actively travelling around the world with a board bag there's one short stretch of Portugal's central coast that should easily make it in the top 10 of best surf destinations globally. Here's 10 reasons why Ericeira should score high with every surf nomad.

Read more